Menüü PDF Prindi

MENÜÜ
18. veebruar –22. veebruar

Esmaspäev

H: Odrahelbepuder  moosiga, piim*. Jääkapsas(kp).                    
L: Sõmer tatar, hakkliha-köögiviljakaste, piim*,t.leib. Paprika(kp).
Kamajook seemnetega.
Õ: Sepikul või, juust,v.kurk(kp)+ tomat(kp). Kakaojook

 

 

Teisipäev

H: Rukkihelbepuder, moos, piim*. Porgand(kp).
L: Frikadellisupp (v.kapsa ja läätsega), t.leib.  Tatrajahu pannkook, moos, piim*.   
Õ: Krõbedas paneeringus kalafilee, tomat(kp).Tee.

 

 

 

Kolmapäev

H: Naturaalne omlett juustuga, sepikul või. Kakaojook. Lillkapsas(kp).
L: (Gv riis)Plov s.lihaga ning köögiviljadega, t.leib, piim*, tomati-p.sibula-tillisalat. Morss
Õ: Pasta singisalat värske köögiviljaga. Tee meega.

 

 

Neljapäev

H: Kiir-kaerahelbepuder, piim, moos. Pirn(kp)
L: Lasanje hakkliha ja köögiviljaga,v.kurk(kp) t.leib, piim*.Tort.
Õ: Puuvilja-juurvilja valik.

 

 

Reede

H: Naturaalne omlett juustuga, sepikul s.juust, tomat(kp) Tee.  Porgand(kp)
L: Kodune seljanka ilmestatud h.koorega, t.leib.

Smuuti*(m.ta.ta jogurt, banaan, maasikas).

 

Õ:

 

 

 

 

_______-Allergiat või talumatust tekitavad tooted

Piim* - koolipiima tähis
(kp) – koolipuuvilja  tähis

85% toiduvajadusest saab laps  lasteaiast

Menüü  koostab: Kaidi
Toidu valmistavad teile: Reet ja  Kaidi

Head isu !

8-viljahelbepuder võiga, piim*. Õun(kp).

Viimati uuendatud Reede, 15 Veebruar 2019 13:20